Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv přídavků kappa-karagenanu a draselných tavicích solí na vybrané vlastnosti tavených sýrů
(Pavla Šubertová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//snrf2s// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Mikrostruktura a viskoelastické vlastnosti tavených sýrů s náhradami tavicích solí
(Jolana Dostálová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lx01jm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Textura tavených sýrů s různou koncentrací alginátu sodného
(Lucie MYNARČÍKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//t9mnif// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv ošetření mléka mikrobiální transglutaminasou na texturu sýrů
(Aruzhan Kuzhaniyazova)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//n5dpj1// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující texturu pařených sýrů
(Kateřina Szewczyková)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o10vjc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Aplikace stres-testu v analýze textury u sýrů eidamského typu
(Lenka PERNICKÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zgvfa7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma