Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

tavený sýr

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Textura tavených sýrů s různou koncentrací alginátu sodného
 (Lucie MYNARČÍKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//t9mnif// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv ošetření mléka mikrobiální transglutaminasou na texturu sýrů
 (Aruzhan Kuzhaniyazova)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//n5dpj1// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující texturu pařených sýrů
 (Kateřina Szewczyková)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//o10vjc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)