Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kurkumin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv přídatných látek na vlastnosti piškotových hmot
 (Jana Müllerová)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//eju7cm// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Enkapsulace kurkuminu v koloidních disperzích
 (Markéta Tillerová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qsfn7p// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Enkapsulace vitamínu C
 (Romana Burešová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ibqrj8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Elastické lipozomy pro enkapsulaci kanabinoidů
 (Kateřina Mochťáková)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//rs8lds// | Biomateriály a kosmetika / - | Práce na příbuzné téma

Enkapsulace kurkuminu v koloidních disperzích
 (Markéta Tillerová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qsfn7p// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma