Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kurkuminKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv přídatných látek na vlastnosti piškotových hmot
(Jana Müllerová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//eju7cm// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Enkapsulace kurkuminu v koloidních disperzích
(Markéta Tillerová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qsfn7p// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Enkapsulace vitamínu C
(Romana Burešová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ibqrj8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Elastické lipozomy pro enkapsulaci kanabinoidů
(Kateřina Mochťáková)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rs8lds// | Biomateriály a kosmetika / - | Práce na příbuzné téma
Enkapsulace kurkuminu v koloidních disperzích
(Markéta Tillerová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qsfn7p// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma