Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vlasKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Příprava a charakterizace filmů z hydrolyzátů keratinu
(Lucie VYŠKOVSKÁ)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8tgiyv// | Chemie a technologie materiálů / Inženýrství polymerů | Práce na příbuzné téma
Příprava filmů z keratinových hydrolyzátů a jejich síťování
(Matouš Huťťa)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//04mfvy// | Chemie a technologie materiálů / Inženýrství polymerů | Práce na příbuzné téma
Příprava a charakterizace filmů z keratinových hydrolyzátů
(Kateřina BAŘINKOVÁ)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2g5s52// | Chemie a technologie materiálů / Inženýrství polymerů | Práce na příbuzné téma
Vlastnosti filmů připravených z kolagenu s přídavkem elastinu a keratinu
(Alena Marková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2ur3uc// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Keratinové hydrolyzáty a jejich využití pro přípravu filmů
(Eva Jelínková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lbispw// | Chemie a technologie materiálů / Inženýrství polymerů | Práce na příbuzné téma
Příprava a charakterizace směsí keratinových hydrolyzátů s chitosanem
(Iveta Balogová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pltzf7// | Chemie a technologie materiálů / Inženýrství polymerů | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku bílkovinných hydrolyzátů do vlasové kosmetiky na mechanické vlastnosti vlasu
(Kateřina Hymlárová)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//asry22// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma
Vliv podílu smetany a tvarohu na složení, technologické a senzorické vlastnosti mléčných dezertů
(Tereza JANŮ)2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//4n1e2u// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv složení a způsobu přípravy kávy na její senzorické vlastnosti
(Kamila Součková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k1y2si// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza vybraných ukazatelů kvality mléka a jejich vliv na výtěžnost a senzorické vlastnosti čerstvých sýrů
(Michaela PLONER)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ajs3y0// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma