Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
masoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Indikátor čerstvosti masa pro uchování masa v lednici
(Eliška Hrabová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mgrbyd// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Průběžné monitorování fermentace rybího masa pomocí experimentálního elektronického zařízení
(Petr Starostka)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mwsy4p// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Monitorování čerstvosti drůbežího masa pomocí experimentálního zařízení
(Monika Starostková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//98e2oj// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Indikátor čerstvosti masa pro uchování masa v lednici
(Eliška Hrabová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mgrbyd// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Průběžné monitorování fermentace rybího masa pomocí experimentálního elektronického zařízení
(Petr Starostka)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mwsy4p// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma