Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

Biogenní aminy

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Faktory ovlivňující účinnost fotokatalýzy
 (Daria Sudakova)

2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//8zk7og// | Chemické a procesní inženýrství / Ochrana životního prostředí | Theses on a related topic

Faktory ovlivňují redukci obsahu biogenních aminů bakterií Lactobacillus casei
 (Dagmar Bábková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mobzze// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Faktory ovlivňující životnost čelních světlometů osobních automobilů
 (Lukáš Kubík)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ge3mbv// | Zemědělská specializace / Provoz techniky | Theses on a related topic

Faktory ovlivňující kolaps sociálně-ekologických systémů
 (Sabina Vojkůvková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//cffdxa// | Krajinářství / Územní technická a správní služba | Theses on a related topic

Faktory a opatření ovlivňující retenci vody v české krajině
 (Zuzana Vondrášková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rntdfc// | Veřejná správa v zemědělství a krajině / | Theses on a related topic

Faktory ovlivňují redukci obsahu biogenních aminů bakterií Lactobacillus casei
 (Dagmar Bábková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mobzze// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv bakterie Lacticaseibacillus casei na redukci biogenních aminů ve vybraných mléčných produktech
 (Klára Sigmundová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8zkz1u// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Možnosti redukce obsahu biogenních aminů vybranými bakteriemi rodu Lactobacillus
 (Štěpán Beneš)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//md1xfy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných bakterií rodů Enterococcus a Staphylococcus
 (Pavel PLEVA)

2017, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//skj3sb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Skríning vybraných bakterií využívaných v mlékárenství na schopnost degradace biogenních aminů
 (Štěpán Beneš)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//p69hrk// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic