Theses on the same topic (having an identical keyword):
Biogenní aminyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Faktory ovlivňující účinnost fotokatalýzy
(Daria Sudakova)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//8zk7og// | Chemické a procesní inženýrství / Ochrana životního prostředí | Theses on a related topic
Faktory ovlivňují redukci obsahu biogenních aminů bakterií Lactobacillus casei
(Dagmar Bábková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mobzze// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Faktory ovlivňující životnost čelních světlometů osobních automobilů
(Lukáš Kubík)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ge3mbv// | Zemědělská specializace / Provoz techniky | Theses on a related topic
Faktory ovlivňující kolaps sociálně-ekologických systémů
(Sabina Vojkůvková)2021, Bakalářská práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//cffdxa// | Krajinářství / Územní technická a správní služba | Theses on a related topic
Faktory a opatření ovlivňující retenci vody v české krajině
(Zuzana Vondrášková)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rntdfc// | Veřejná správa v zemědělství a krajině / | Theses on a related topic
Faktory ovlivňují redukci obsahu biogenních aminů bakterií Lactobacillus casei
(Dagmar Bábková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mobzze// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv bakterie Lacticaseibacillus casei na redukci biogenních aminů ve vybraných mléčných produktech
(Klára Sigmundová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8zkz1u// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Možnosti redukce obsahu biogenních aminů vybranými bakteriemi rodu Lactobacillus
(Štěpán Beneš)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//md1xfy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných bakterií rodů Enterococcus a Staphylococcus
(Pavel PLEVA)2017, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//skj3sb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Skríning vybraných bakterií využívaných v mlékárenství na schopnost degradace biogenních aminů
(Štěpán Beneš)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p69hrk// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic