Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antinutriční a alergenní látky v jedlém hmyzu
(Michaela Benešová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//tsm50n// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv vývojové fáze na nutriční hodnotu potemníka brazilského (Zophobas morio)
(Ivana Papoušková)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//54z93n// | Zootechnika / Speciální chovy | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnota larev a kukel potemníka stájového (Alphitobius diaperinus) L.
(Daniel Krbeček)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//bsmzmh// | Zootechnika / Zájmové chovy zvířat | Práce na příbuzné téma
Fortifikace pizza těst jedlým hmyzem
(Debora Plánková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ehlfk5// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Fortifikace pizza těst jedlým hmyzem
(Debora Plánková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ehlfk5// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení vybraných vlastností netradičních těst s přídavkem jedlého hmyzu
(Andrea Mičánková)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cplq67// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku mouky z hmyzu na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
(Klára Mikulíková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//266akb// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení vybraných vlastností bezlepkových mouk s přídavkem jedlého hmyzu
(Veronika Ševčíková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cn9ror// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Návrh gastronomického provozu pizza & pasta s projektovým řešením a rozpočtem
(Daniel Banič)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7977/vsh_m_b1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Návrh gastronomického provozu pizza pasta s projektovým řešením
(Daria Orlova)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12671/vsh_m_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma