Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

antibiotika

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Mechanismy vzniku rezistence u bakterií rodu Enterococcus
 (Michaela Růžičková)

2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ekkyg/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Antibiotická rezistence Enterococcus spp. u ferálních holubů
 (Petra Frolková)

2010, Rigorózní práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/n6fym/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma

Antibiotická rezistence u enterokoků izolovaných z potravin
 (Petra Hoffmannová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ntd4s8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Dynamika vývoje rezistence na antibiotika u patogenů močových cest
 (Dominika Reková)

2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/uc87l/ | Bioanalytická laboratorní diagnostika ve zdravotnictví - Bioanalytik / | Práce na příbuzné téma

Možnosti přenosu antibiotické rezistence u grampozitivních koků izolovaných z drůbeže
 (Soňa Šimčíková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3ce8d2// | Technologie a hodnocení potravin / Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie | Práce na příbuzné téma

Skríning antibiotické rezistence u vybraných grampozitivních koků izolovaných z vodní drůbeže a z prostředí jejich chovu
 (Adéla Rajnochová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fotr1o// | Technologie a hodnocení potravin / Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie | Práce na příbuzné téma

Horizontální přenos genů rezistence mezi bakteriemi
 (Radek Valach)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//b3a8qa// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Antiseptické látky přírodního charakteru v kombinaci s antibiotiky
 (Jana Pastrňáková)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qgsd7r// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma