Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Gastronomická specifika a senzorické vlastnosti vín Slovácké podoblasti
 (Michaela Voborníková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cd45gr// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Gastronomická specifika a senzorické vlastnosti vín Slovácké podoblasti
 (Michaela Voborníková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cd45gr// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Výroba vína je umění - servírování je věda
 (Jan Pavlíček)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14168/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Víno a gastronomie
 (Petra KUČEROVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3ehh60// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Charakteristika likérových vín, jejich výroba a uplatnění v gastronomii
 (Nikola Zapletalová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x5mig1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Tvorba výukového modulu v rámci celoživotního vzdělávání v gastronomii Cesta vína z vinice na náš stůl
 (Ludmila Karasová)

2011, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/yr31g/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Charakteristika vídeňské gastronomie
 (Veronika BORŽENSKÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ppbs0q// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Analýza trhu vína v ČR
 (Anisa Nagina)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/c4sok/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska analýzy vhodných kombinacích vín s pokrmy
 (Eva BARTÁČKOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//md7sl2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

VÍNO, JEHO VÝZNAM A POUŽITÍ V GASTRONOMII
 (Radka Lukůvková)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/rjp6ve/ | Gastronomie, hotelnictví a turizmus / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)