Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Gastronomická specifika a senzorické vlastnosti vín Slovácké podoblasti
(Michaela Voborníková)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cd45gr// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Gastronomická specifika a senzorické vlastnosti vín Slovácké podoblasti
(Michaela Voborníková)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cd45gr// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Výroba vína je umění - servírování je věda
(Jan Pavlíček)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14168/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Víno a gastronomie
(Petra KUČEROVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3ehh60// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Charakteristika likérových vín, jejich výroba a uplatnění v gastronomii
(Nikola Zapletalová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x5mig1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Tvorba výukového modulu v rámci celoživotního vzdělávání v gastronomii Cesta vína z vinice na náš stůl
(Ludmila Karasová)2011, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/yr31g/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Charakteristika vídeňské gastronomie
(Veronika BORŽENSKÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ppbs0q// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Analýza trhu vína v ČR
(Anisa Nagina)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/c4sok/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska analýzy vhodných kombinacích vín s pokrmy
(Eva BARTÁČKOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//md7sl2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
VÍNO, JEHO VÝZNAM A POUŽITÍ V GASTRONOMII
(Radka Lukůvková)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/rjp6ve/ | Gastronomie, hotelnictví a turizmus / | Práce na příbuzné téma