Theses on the same topic (having an identical keyword):
suroviny, asijské, gastronomieKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Charakteristika surovin v asijské gastronomii
(Tereza Pakhofferová)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e1qdkk// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Tradiční asijské fermentované mléčné výrobky
(Daria Churiakova)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//wzleuz// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Charakteristika surovin v asijské gastronomii
(Tereza Pakhofferová)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e1qdkk// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Netradiční suroviny v gastronomii
(Jana Stloukalová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//obd711// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic