Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

suroviny, asijské, gastronomie

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Charakteristika surovin v asijské gastronomii
 (Tereza Pakhofferová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e1qdkk// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Tradiční asijské fermentované mléčné výrobky
 (Daria Churiakova)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//wzleuz// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Charakteristika surovin v asijské gastronomii
 (Tereza Pakhofferová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e1qdkk// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Netradiční suroviny v gastronomii
 (Jana Stloukalová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//obd711// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic