Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Jídelní lístekKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
(Eva Roupcova)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15322/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vývojové proměny v jídelním a nápojovém lístku
(Alena Šilerová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/rrhxz/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví (studium pro absolventy VOŠ) | Práce na příbuzné téma
Trendy v tvorbě nápojového a jídelního lístku
(Dominika Friedlová)2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/yjb15/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma
Trendy v tvorbě nápojového a jídelního lístku
(Dominika Friedlová)2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/yjb15/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
(Jitka Kutzendörferová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/f64xh/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma