Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Jídelní lístek

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
 (Eva Roupcova)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15322/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vývojové proměny v jídelním a nápojovém lístku
 (Alena Šilerová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/rrhxz/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví (studium pro absolventy VOŠ) | Práce na příbuzné téma

Trendy v tvorbě nápojového a jídelního lístku
 (Dominika Friedlová)

2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/yjb15/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

Trendy v tvorbě nápojového a jídelního lístku
 (Dominika Friedlová)

2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/yjb15/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
 (Jitka Kutzendörferová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/f64xh/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma