Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
réva vinnáKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv intrinsických a extrinsických atributů vína na preference konzumentů
(Tadeáš Röhrich)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/y367q/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vliv intrinsických a extrinsických atributů vína na preference konzumentů
(Tadeáš Röhrich)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/y367q/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Senzorické deskriptory francouzských vín na českém trhu: pohled českých konzumentů a odborníků vína
(Barbora Bubeníková)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/fnfh1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vliv Evropské unie na české vinařství, vinohradnictví a konzumenty vín
(Michaela Samková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/b0vr0/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vliv země původu na prefecenci konzumenta vín.
(Veronika Šilhanová)2020, Bakalářská práce, CEVRO Institut
• https://is.vsci.cz/th/e2n1w/ | Hospodářská politika a správa / Hospodářská politika | Práce na příbuzné téma
Odlišnosti v preferencích konzumentů vína v Praze
(Alžběta Hochmanová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/jizg0/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vliv intrinsických a extrinsických atributů vína na preference konzumentů
(Tadeáš Röhrich)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/y367q/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma