Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kvalita uzenářských výrobků se zaměřením na měkké salámy
(Denisa Grillová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/r02so/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Kvalita uzenářských výrobků se zaměřením na měkké salámy
(Denisa Grillová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/r02so/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Jak vnímají spotřebitelé přídatné látky
(Tomáš Konečný)2024, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gv2gs/ | Výživa dospělých a dětí / | Práce na příbuzné téma
Přídatné látky v potravinách: přínosy a zdravotní rizika
(Patrícia Pažická)2018, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ysohg/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma
Přídatné látky v potravinách a jejich využití
(Tereza Martincová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//iwpomh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Přidatné látky v potravinách a jak je vnímají občané ČR
(Petra Bogášová)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8223/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Přidatné látky používané při výrobě nealkoholických nápojů
(Jiří Prokop)2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//evk7d6// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Přídatné látky ve vybraných druzích potravin v tržní síti České republiky
(Tereza BOHDALOVÁ)2016, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//qbj0sl// | Zemědělství / Zemědělství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma
Pohled spotřebitele na aditivní látky v potravinách
(Marie STUPKOVÁ)2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0pbw5e// | Zemědělství / Zemědělství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma
Toxické látky v potravinách a veřejné zdraví
(Filip SOSNA)2022, Diplomová práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//vinu2s// | Ochrana obyvatelstva / Civilní nouzová připravenost | Práce na příbuzné téma