Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Company Business Plan
(Mustafa Aghamirzayev)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13244/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Business Plan for a Chosen Business
(Darina Alexandrina)2015, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//bu214i// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik v oblasti gastronomie
(Kristýna Roušarová)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/gufn2/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Business plan of a new restaurant
(Kristina Polikhronidi)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/9083/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Příprava business plánu pro rozšíření aktivit (rodinného) podnikání
(Artem Minsadyrov)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/ojp4m/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma
Financial analysis of business plan in the area of gastronomy
(David Simbartl)2015, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//7jumwk// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma
Tradiční a novodobé pivní restaurace
(Barbora Hlavatá)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14251/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Optimalizace provozu restaurace Archa v Olomouci
(Markéta Skoumalová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/76ksdw/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma
Analýza provozu degustační restaurace "La Degustation Boheme Bourgeoise"
(Anna Votočková)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10191/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
(Karolína Worková)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/lfrzm/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma