Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
jogurtKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Proces validace dotazníku Revised Osteoporosis Knowledge Test a možnost jeho využití v rámci edukace
(Hana KOLÁŘOVÁ)2019, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//kyw9zt// | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro zdravotnické školy | Práce na příbuzné téma
Znalosti z oblasti výživy hráčů fotbalu dospělé a dorostenecké kategorie
(Jakub HORA)2023, Diplomová práce, Fakulta tělesné kultury / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//ufbxox// | Učitelství tělesné výchovy pro 2. stupeň ZŠ a SŠ a ochrana obyvatelstva / | Práce na příbuzné téma
Znalosti z oblasti sportovní výživy u vysokoškolských studentů tělovýchovných oborů
(Erik STANKOV)2023, Diplomová práce, Fakulta tělesné kultury / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//xud8u7// | Učitelství tělesné výchovy pro 2. stupeň ZŠ a SŠ / Učitelství tělesné výchovy pro 2. stupeň ZŠ a SŠ / Učitelství dějepisu pro střední školy a 2. stupeň základních škol | Práce na příbuzné téma
Znalosti matek o správné výživě kojenců a batolat
(Václav Tesař)2017, Diplomová práce, Fakulta sportovních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/tsmf8/ | Tělesná výchova a sport / Učitelství tělesné výchovy pro základní a střední školy | Práce na příbuzné téma
Klasický vs. tradiční bulharský jogurt – chemická, mikrobiologická a senzorická charakterizace
(Zahraa Jasimová)2023, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ye4tfw// | Chemie přírodních látek / | Práce na příbuzné téma
Klasický vs. bulharský jogurt – senzorická kvalita vs. chemické a mikrobiologické složení
(Michaela Podloučková)2024, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//tdc64t// | Chemie přírodních látek / | Práce na příbuzné téma
Jogurty-jejich benefity a postavení ve výživě člověka
(Barbora Slanařová)2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/sqayk/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Hladiny equolu a isoflavonů v jogurtech v závislosti na jejich dávce v krmivu
(Martin Štěpánek)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/dyjng/ | Aplikovaná biochemie / | Práce na příbuzné téma