Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

jogurt

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Proces validace dotazníku Revised Osteoporosis Knowledge Test a možnost jeho využití v rámci edukace
 (Hana KOLÁŘOVÁ)

2019, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//kyw9zt// | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro zdravotnické školy | Práce na příbuzné téma

Znalosti z oblasti výživy hráčů fotbalu dospělé a dorostenecké kategorie
 (Jakub HORA)

2023, Diplomová práce, Fakulta tělesné kultury / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//ufbxox// | Učitelství tělesné výchovy pro 2. stupeň ZŠ a SŠ a ochrana obyvatelstva / | Práce na příbuzné téma

Znalosti z oblasti sportovní výživy u vysokoškolských studentů tělovýchovných oborů
 (Erik STANKOV)

2023, Diplomová práce, Fakulta tělesné kultury / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//xud8u7// | Učitelství tělesné výchovy pro 2. stupeň ZŠ a SŠ / Učitelství tělesné výchovy pro 2. stupeň ZŠ a SŠ / Učitelství dějepisu pro střední školy a 2. stupeň základních škol | Práce na příbuzné téma

Znalosti matek o správné výživě kojenců a batolat
 (Václav Tesař)

2017, Diplomová práce, Fakulta sportovních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/tsmf8/ | Tělesná výchova a sport / Učitelství tělesné výchovy pro základní a střední školy | Práce na příbuzné téma

Klasický vs. bulharský jogurt – senzorická kvalita vs. chemické a mikrobiologické složení
 (Michaela Podloučková)

2024, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//tdc64t// | Chemie přírodních látek / | Práce na příbuzné téma

Klasický vs. tradiční bulharský jogurt – chemická, mikrobiologická a senzorická charakterizace
 (Zahraa Jasimová)

2023, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//ye4tfw// | Chemie přírodních látek / | Práce na příbuzné téma

Jogurty-jejich benefity a postavení ve výživě člověka
 (Barbora Slanařová)

2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/sqayk/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Hladiny equolu a isoflavonů v jogurtech v závislosti na jejich dávce v krmivu
 (Martin Štěpánek)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/dyjng/ | Aplikovaná biochemie / | Práce na příbuzné téma