Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

fermentované, mléčné, výrobky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 18 prací)
Tradiční asijské fermentované mléčné výrobky
 (Daria Churiakova)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//wzleuz// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Fermentované mléčné výrobky obohacené o netradiční rostlinné a živočišné komodity
 (Magdaléna Zvonková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//edm7d9// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Lyofilizované fermentované mléčné výrobky
 (Viktorie Omelková)

2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//y3qown// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Fermentované mléčné výrobky
 (Jitka VESELÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pzhv4q// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Fermentované mléčné nápoje
 (Karolína Horáková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3swt6q// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Obsah polyfenolů v pivu a jeho koloidní stabilita v závislosti na množství stabilizačního prostředku
 (Iveta Černošková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ookm1n// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Stabilita emulzí O/V v prítomnosti neionogenních surfaktantů
 (Lenka HRDOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lxlsxh// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Obsah antioxidantů v surovinách a jejich stabilita v obohacených potravinách v závislosti na technologii výroby
 (Jan BEDRNÍČEK)

2020, Disertační práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//qlenes// | Zootechnika / Zoohygiena a prevence chorob hospodářských zvířat | Práce na příbuzné téma

Změny lipidů při zpracování a skladování potravin z hlediska jejich nutriční a senzorické jakosti
 (Josef Soukup)

2023, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//li30zd// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Testování stability UV vytvrditelného laku na akrylátové bázi při dlouhodobém skladování
 (Anna Švarcová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//rmi1bx// | Chemie a technologie materiálů / Polymerní materiály a technologie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 18 prací)