Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
reformulace potravinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nasycené mastné kyseliny v rostlinných olejích: zdroje a vliv na lidské zdraví.
(Jana Jašková)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//a0zod2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Trans mastné kyseliny ve výživě člověka a jejich vliv na zdraví
(Alena Tokareva)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ucm6a3// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Reformulace z pohledu nutričního terapeuta
(Monika Vychytilová)2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/oc0rw/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Reformulace z pohledu nutričního terapeuta
(Monika Vychytilová)2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/oc0rw/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Zdravá a chutná strava ve školním stravování se zaměřením na sůl a ochucovadla
(Veronika ŠNOKHOUSOVÁ)2023, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//r4bzs5// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma