Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

reformulace potravin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Nasycené mastné kyseliny v rostlinných olejích: zdroje a vliv na lidské zdraví.
 (Jana Jašková)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//a0zod2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Trans mastné kyseliny ve výživě člověka a jejich vliv na zdraví
 (Alena Tokareva)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ucm6a3// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Reformulace z pohledu nutričního terapeuta
 (Monika Vychytilová)

2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/oc0rw/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Reformulace z pohledu nutričního terapeuta
 (Monika Vychytilová)

2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/oc0rw/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Zdravá a chutná strava ve školním stravování se zaměřením na sůl a ochucovadla
 (Veronika ŠNOKHOUSOVÁ)

2023, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//r4bzs5// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma