Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Sociální podnikáníKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Konkurenceschopnost firmy v oblasti gastronomie
(Anastasiia Sytnikova)2024, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//77j7j5// | Podnikání a administrativa / | Práce na příbuzné téma
Konkurenční prostředí v oblasti gastronomie ve vybraném regionu
(Alena Zheludkova)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12289/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Projekt vytvoření turistických produktů "Víno a gastronomie" pro oblast Pálavy a Lednickovaltického areálu
(Lucie Bořecká)2021, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ow2359// | Ekonomika podniku a podnikání / Podnikání ve službách cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Návrh marketingové strategie pro vybraný podnik z oblasti gastronomie
(Tereza Gavendová)2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//rbdxy2// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma
Phenomenon of Vietnamese Gastronomy in Prague
(Nadezhda Novichkova)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/c29ol/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Crisis Management in Hospitality, Gastronomy and Tourism
(Sebastian Zahradník)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/jxmco/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Sustainability in the hospitality and gastronomy industry
(Nela Juhásová)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/dx3dn/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Migration of spices and their integration in national gastronomy
(Nikita Fomin)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/yrg8m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Menu engineering and its use in gastronomy
(Zdeněk Juráň)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/lkirg/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Analysis of the impact of government regulations in relation to COVID-19 on business in the gastronomy industry (from the perspective of a supplier of professional kitchen solutions).
(Tomáš Kubata)2023, Bakalářská práce, CEVRO Institut
• https://is.vsci.cz/th/c53mz/ | Economics, Business, Politics / | Práce na příbuzné téma