Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
FermentaceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kysané mléčné výrobky ve výživě dospělých
(Roman MEZEY)2024, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//ed6o8w// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Mléko a mléčné výrobky ve výživě seniorů
(Kristýna Knobová)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//mcwa67// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Mléčné výrobky ve výživě adolescentů
(Denisa Staňková)2016, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/lz7d1/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma
Bezlaktózové mléčné výrobky
(Alice Andrlová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//21mgcn// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Nutriční a senzorická hodnota alternativ mléčných kysaných výrobků
(Lucie Rajmicová)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o1avh2// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnocení ovesného zakysaného výrobku bez lepku
(Nela KOPEČNÁ)2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//gkk7ms// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
KYSANÉ MLÉČNÉ VÝROBKY VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA
(Anton Miroshnichenko)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/5r7ntt/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných parametrů na průběh fermentace modelových systémů pomoci symbiotických kultur
(Markéta Mikešová)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bgb801// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Oves z pohledu nutriční terapie
(Veronika Sodomková)2015, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/o5vxa/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Porovnání nutriční hodnoty a stravitelnosti ovsa setého a ovsa černého
(Anna Gergelová)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//tftgi4// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma