Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
JablkaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza antioxidantů v přírodních matricích s využitím spojení kapalinové chromatografie s hmotnostní spektrometrií
(Petra Šilarová)2018, Disertační práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//lhaugc// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma
Stanovení biologicky významných látek v rostlinách tradiční asijské medicíny pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie
(Eliška Krejzová)2013, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ze59q/ | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma
Separace polyfenolů v octech kapalinovou chromatografií\nl{} s využitím gradientové eluce
(Barbora Čápová)2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//sgqbt8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační vlastnosti jablek ošetřených osmo-dehydratací\nl{} s přídavkem skořicového aldehydu
(Barbora Kuchlerová)2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//w3x0mu// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Skořicový aldehyd jako potravinářské aditivum
(Kateřina Hájková)2009, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//vea91d// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační vlastnosti jablek ošetřených osmo-dehydratací\nl{} s přídavkem skořicového aldehydu
(Barbora Kuchlerová)2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//w3x0mu/KuchlerovaB_Antioxidacni_vlastnosti_MA_2021.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma