Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Jablka

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Analýza antioxidantů v přírodních matricích s využitím spojení kapalinové chromatografie s hmotnostní spektrometrií
 (Petra Šilarová)

2018, Disertační práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//lhaugc// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma

Stanovení biologicky významných látek v rostlinách tradiční asijské medicíny pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie
 (Eliška Krejzová)

2013, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ze59q/ | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma

Separace polyfenolů v octech kapalinovou chromatografií\nl{} s využitím gradientové eluce
 (Barbora Čápová)

2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//sgqbt8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační vlastnosti jablek ošetřených osmo-dehydratací\nl{} s přídavkem skořicového aldehydu
 (Barbora Kuchlerová)

2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//w3x0mu// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Skořicový aldehyd jako potravinářské aditivum
 (Kateřina Hájková)

2009, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//vea91d// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační vlastnosti jablek ošetřených osmo-dehydratací\nl{} s přídavkem skořicového aldehydu
 (Barbora Kuchlerová)

2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//w3x0mu/KuchlerovaB_Antioxidacni_vlastnosti_MA_2021.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma