Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
OcetKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antioxidační vlastnosti a obsah polyfenolických látek v kávách z různých oblastí světa
(Romana Bajerová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3x6oj5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita a obsah polyfenolů v extraktech meduňky a hluchavky
(Jitka Gajárková)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//stguyj// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Obsah vybraných biologicky aktivních látek ve volně rostoucích rostlinách tradičně využívaných jako zelenina
(Simona ŠUSTEROVÁ)2020, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ufixem// | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma
Obsah polyfenolických látek v závislosti na jednotlivých ročnících ve vybraných odrůdách vín
(Radim HEČA)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5b6z23// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Obsah fenolických látek v různých odrůdách révy vinné
(Romana MACHOVSKÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//m4975j// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Změny obsahu polyfenolických látek a antioxidační aktivity v extraktech máty
(Denisa Zemánková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//uum71n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Obsah celkových polyfenolů v hlízách jakonu
(Petra KUČEROVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sx74ix// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti stanovení celkového obsahu fenolických látek v čokoládách
(Jonáš Fibigr)2020, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//2a6770// | Speciální chemicko-biologické obory / Klinická biologie a chemie | Práce na příbuzné téma
Analýza antioxidantů v přírodních matricích s využitím spojení kapalinové chromatografie s hmotnostní spektrometrií
(Petra Šilarová)2018, Disertační práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//lhaugc// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma
Stanovení biologicky významných látek v rostlinách tradiční asijské medicíny pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie
(Eliška Krejzová)2013, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ze59q/ | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma