Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Ocet

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)
Antioxidační vlastnosti a obsah polyfenolických látek v kávách z různých oblastí světa
 (Romana Bajerová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3x6oj5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita a obsah polyfenolů v extraktech meduňky a hluchavky
 (Jitka Gajárková)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//stguyj// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Obsah vybraných biologicky aktivních látek ve volně rostoucích rostlinách tradičně využívaných jako zelenina
 (Simona ŠUSTEROVÁ)

2020, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ufixem// | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma

Obsah polyfenolických látek v závislosti na jednotlivých ročnících ve vybraných odrůdách vín
 (Radim HEČA)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5b6z23// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Obsah fenolických látek v různých odrůdách révy vinné
 (Romana MACHOVSKÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//m4975j// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Změny obsahu polyfenolických látek a antioxidační aktivity v extraktech máty
 (Denisa Zemánková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//uum71n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Obsah celkových polyfenolů v hlízách jakonu
 (Petra KUČEROVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sx74ix// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti stanovení celkového obsahu fenolických látek v čokoládách
 (Jonáš Fibigr)

2020, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//2a6770// | Speciální chemicko-biologické obory / Klinická biologie a chemie | Práce na příbuzné téma

Analýza antioxidantů v přírodních matricích s využitím spojení kapalinové chromatografie s hmotnostní spektrometrií
 (Petra Šilarová)

2018, Disertační práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//lhaugc// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma

Stanovení biologicky významných látek v rostlinách tradiční asijské medicíny pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie
 (Eliška Krejzová)

2013, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ze59q/ | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)