Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
terminologie, v, gastronomiiKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Pozice alternativních restaurací v systémech stravování (příklad raw food restaurací)
(Markéta Šimonová)2019, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//npoil1// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
RAW food - živá strava
(Michaela Kikalová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cogu1j// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení obsahu mastných kyselin v "raw food" produktech
(Anna Kollertová)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//po3y09// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití raw stravy v gastronomii
(Magdaléna Zvonková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wb1gip// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Údržnost "raw" potravin
(Pavla Bočková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma