Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
terminologie, v, gastronomiiKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Projevy digitalizace v hotelnictví a gastronomii v kontextu agendy Průmysl 4.0
(Kristýna Lagronová)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/wyvqa/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Vliv pandemie na průběh vzdělávání v gastronomii a pohostinství
(Andrea Jenšíková)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/p1gbb/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Práce na příbuzné téma
Méně známé druhy bylinek a jejich použití v gastronomii
(Kateřina Eichlerová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ir7sl6// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Netradiční suroviny v gastronomii
(Jana Stloukalová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//obd711// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Charakteristika surovin v asijské gastronomii
(Tereza Pakhofferová)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e1qdkk// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Projevy digitalizace v hotelnictví a gastronomii v kontextu agendy Průmysl 4.0
(Kristýna Lagronová)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/wyvqa/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Vliv pandemie na průběh vzdělávání v gastronomii a pohostinství
(Andrea Jenšíková)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/p1gbb/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Práce na příbuzné téma
Technologie pěstování a zpracování jedlých hub a jejich využití v gastronomii
(Marek Zbořil)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wi2mnp// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Vakuování potravin a Sous vide technologie v gastronomii
(Nikola Horká)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//crk010// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Vakuování potravin a sous vide technologie v gastronomii
(Nikola Horká)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ygd6vp// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma