Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

terminologie, v, gastronomii

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 4 » (celkem 35 prací)
Trendy v přípravě pokrmů
 (Barbora Kramná)

2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/rbepl/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

Trendy v kuchyňských technologiích
 (Michaela Koldinská)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13477/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Molekulární gastronomie
 (Filip Jung)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/cfhyi/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Trendy v přípravě pokrmů
 (Barbora Kramná)

2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/rbepl/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

Trendy v přípravě pokrmů
 (Barbora Kramná)

2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/rbepl/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

Raw food versus cooked food
 (Daniela Hanušková)

2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ur326/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Raw Food
 (Veronika Zahradník Ďurišová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/vk4kj/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Aspekty výživy psa metodami "Bone and Raw Food Diet" (BARF) a "Raw Meat-based Diet" (RMBD)
 (Štěpánka Klánová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//xzlirv// | Chov zájmových zvířat / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologický pohled na tzv. raw food (syrovou stravu)
 (Anežka Skarková)

2017, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/wrjj6/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Možnosti stravování formou "raw food"
 (Eva Haluzová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//oih51w// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 4 » (celkem 35 prací)