Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

terminologie, v, gastronomii

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 4 » (celkem 36 prací)
Projevy digitalizace v hotelnictví a gastronomii v kontextu agendy Průmysl 4.0
 (Kristýna Lagronová)

2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/wyvqa/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Vliv pandemie na průběh vzdělávání v gastronomii a pohostinství
 (Andrea Jenšíková)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/p1gbb/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Práce na příbuzné téma

Méně známé druhy bylinek a jejich použití v gastronomii
 (Kateřina Eichlerová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ir7sl6// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Netradiční suroviny v gastronomii
 (Jana Stloukalová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//obd711// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Charakteristika surovin v asijské gastronomii
 (Tereza Pakhofferová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e1qdkk// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Projevy digitalizace v hotelnictví a gastronomii v kontextu agendy Průmysl 4.0
 (Kristýna Lagronová)

2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/wyvqa/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Vliv pandemie na průběh vzdělávání v gastronomii a pohostinství
 (Andrea Jenšíková)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/p1gbb/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Práce na příbuzné téma

Vakuování potravin a Sous vide technologie v gastronomii
 (Nikola Horká)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//crk010// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Technologie pěstování a zpracování jedlých hub a jejich využití v gastronomii
 (Marek Zbořil)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wi2mnp// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Vakuování potravin a sous vide technologie v gastronomii
 (Nikola Horká)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ygd6vp// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 4 » (celkem 36 prací)