Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Management gastronomicky orientovaných festivalů a jejich význam v cestovním ruchu
(Karolína Žaludová)2020, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB11929 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Gastronomický festival jako marketingový nástroj
(Iveta Tomášková)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/69049 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Gastronomické eventy a festivaly
(Tomáš Dibdiak)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/qiwol/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Gastronomické festivaly jako podpora gastroturismu v Evropské unii
(Nelli Salmanova)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13150/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Gastronomický cestovní ruch
(Michelle Jana Hofmannová)2022, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB13492 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Vliv epidemie COVID 19 na vybrané gastronomické zařízení
(Oborná Oborná)2022, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/vvjnp/ | Cestovní ruch a turismus / | Práce na příbuzné téma
Vliv pandemie COVID-19 na systém poskytování gastronomických služeb
(Radek Chalupa)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/nnlcq/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Alternatívne možnosti podnikov v gastronomickej oblasti počas pandémie COVID-19
(Alexandra Šipekiová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/jk5gm/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Vliv pandemie COVID-19 na hospodaření gastronomických zařízení
(Michaela BÓRIKOVÁ)2023, Bakalářská práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//04koxs// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Vliv pandemie COVID-19 na hospodaření gastronomických zařízení
(Michaela BÓRIKOVÁ)2023, Bakalářská práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//56gmch// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma