Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Původ tradičních českých dezertů a sladkých jídel
(Josefína Hrubešová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/m6d5g/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Povědomí Čechů o tradičních českých dezertech a sladkých jídlech
(Lucie Veselá)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/nqvbf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Cestování za tradičními dezerty
(Natálie Sudová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/egys7/ | Hospitality Management / | Theses on a related topic
Měření spokojenosti zákazníků s cukrářskými výrobky na tuzemském trhu
(Alžběta Chocholová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/dske6/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
(Anna Charišyna)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/so07q/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Měření spokojenosti zákazníků s cukrářskými výrobky na tuzemském trhu
(Alžběta Chocholová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/dske6/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Použití vajec a vaječných hmot v cukrářské výrobě
(Kamila Součková)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s2hyq4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Názvy pekařských a cukrářských výrobků v současné češtině
(Jitka VEJSKALOVÁ)2022, absolventská práce CŽV, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//l1we43// | Studium v oblasti pedagogických věd / Rozšiřující studium ČJ - Učitelství pro ZŠ | Theses on a related topic
Senzorická jakost vybraných cukrářských výrobků z bezlepkových surovin pomocí modifikovaných receptur
(Daria Musiienko)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jufnoo// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Hodnocení perspektiv podnikatelské činnosti v oblasti prodeje cukrářských výrobků
(Štěpánka ŠKOULOVÁ)2020, Bakalářská práce, Fakulta ekonomická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//sbbu4f// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Theses on a related topic