Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možnosti přežívání a množení patogenních a nepatogenních mikroorganismů v cukrářských výrobcích
(Monika Šrubařová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//w1bu5w// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Založení a ekonomický rozvoj firmy na výrobu cukrářských produktů
(Lucie Kavková)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola podnikání a práva, a.s. / Vysoká škola podnikání a práva
• http://theses.cz/id//kqr8i1// | Ekonomika a management / Manažerská ekonomika | Práce na příbuzné téma
Měření spokojenosti zákazníků s cukrářskými výrobky na tuzemském trhu
(Alžběta Chocholová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/dske6/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza spotřebitelského chování zákazníků cukrárny
(Tereza Szusciková)2022, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/147044 | Marketing / Marketingová komunikace | Práce na příbuzné téma