Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

cukrárna

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Možnosti přežívání a množení patogenních a nepatogenních mikroorganismů v cukrářských výrobcích
 (Monika Šrubařová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//w1bu5w// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologické parametry nepečených cukrářských výrobků
 (Gabriela Poláčková)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dbpvnl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Měření spokojenosti zákazníků s cukrářskými výrobky na tuzemském trhu
 (Alžběta Chocholová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/dske6/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza spotřebitelského chování zákazníků cukrárny
 (Tereza Szusciková)

2022, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/147044 | Marketing / Marketingová komunikace | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)