Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

tepelné úpravy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Plant oils as a source of vitamin E in the human diet
 (Petra Libertova)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//96rn3z// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Zmeny prebiehajúce v potravinách rastlinného pôvodu pri tepelnej úprave
 (Nadin Husseinová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/pgvjb/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Zmeny prebiehajúce v potravinách rastlinného pôvodu pri tepelnej úprave
 (Nadin Husseinová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/pgvjb/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Zmeny prebiehajúce v potravinách rastlinného pôvodu pri tepelnej úprave
 (Nadin Husseinová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/pgvjb/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Zmeny prebiehajúce v potravinách rastlinného pôvodu pri tepelnej úprave
 (Nadin Husseinová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/pgvjb/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Zmeny prebiehajúce v potravinách rastlinného pôvodu pri tepelnej úprave
 (Nadin Husseinová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/pgvjb/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Environmentální problematika jako součást výuky kuchař-číšník na SOŠ
 (Jana HOŘÁKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//ijx39k// | Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů - specializace obchod a služby | Práce na příbuzné téma