Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
tepelné úpravyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Plant oils as a source of vitamin E in the human diet
(Petra Libertova)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//96rn3z// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Zmeny prebiehajúce v potravinách rastlinného pôvodu pri tepelnej úprave
(Nadin Husseinová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/pgvjb/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Zmeny prebiehajúce v potravinách rastlinného pôvodu pri tepelnej úprave
(Nadin Husseinová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/pgvjb/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Zmeny prebiehajúce v potravinách rastlinného pôvodu pri tepelnej úprave
(Nadin Husseinová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/pgvjb/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Zmeny prebiehajúce v potravinách rastlinného pôvodu pri tepelnej úprave
(Nadin Husseinová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/pgvjb/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Zmeny prebiehajúce v potravinách rastlinného pôvodu pri tepelnej úprave
(Nadin Husseinová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/pgvjb/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Environmentální problematika jako součást výuky kuchař-číšník na SOŠ
(Jana HOŘÁKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//ijx39k// | Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů - specializace obchod a služby | Práce na příbuzné téma