Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Metodika Kepner-TregoeKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Migrants' experiences of hospitality and gastronomy work
(Diana Archakova)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/v2xl6/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Teas in Czech gastronomy
(Veronika Uhliarová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/kvmqt/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Hotel and Gastronomy Digital Marketing and Social Media Strategies
(Begaim Saidyldaeva)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/j0ibu/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Analysis of the impact of government regulations in relation to COVID-19 on business in the gastronomy industry (from the perspective of a supplier of professional kitchen solutions).
(Tomáš Kubata)2023, Bakalářská práce, CEVRO Institut
• https://is.vsci.cz/th/c53mz/ | Economics, Business, Politics / | Práce na příbuzné téma
The Influence of Globalization on the Gastronomy and its Establishments in the Region of Prague
(Natálie Válkyová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15485/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma