Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Pivo a hospody v kultuře české společnosti
(Silvie BUREŠOVÁ)2018, Diplomová práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//8mghtx// | Humanitní studia / Evropská kulturní studia | Práce na příbuzné téma
Víno, pivo a slovenská spoločnosť
(Samuel Bartoš)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/e98y6/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Pivo a jeho úloha v české kultuře s důrazem na rituály a způsob komunikace v hostinci mezi lidmi ve městě Karviná
(Ivana LIPOWSKÁ)2015, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//ykuuoi// | Humanitní studia / Management v neziskovém sektoru | Práce na příbuzné téma
Fenomén pivo v naší společnosti
(Tomáš Römer)2020, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/gwipb/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma
Pivo jako motiv cestovního ruchu
(Tomáš Marek)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/46057 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Možnosti uplatnění probiotických kultur při výrobě piva
(Martin Slovák)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0eqxdv// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma