Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Czech SpecialsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Podnikatelský plán "Otevření rybí restaurace"
(Veronika Hájková)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/69004 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Manažer obchodu | Práce na příbuzné téma
Cílový spotřebitel rybí restaurace
(Lucie Mikšovská)2010, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/21295 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Založení podniku (na příkladu rybí restaurace)
(Aneta Kykalová)2011, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/34890 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Ryba v české gastronomii
(Veronika Hradilíková)2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/ccq52/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Certifikace Czech Specials v libereckých restauracích
(Tereza Vindušková)2023, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/91414 | Cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma
Ochutnejte Českou republiku - Czech Specials
(Veronika Michalcová)2010, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/25688 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Zvýšení úrovně služeb ve vybrané restauraci společnosti Compass Group Czech Republic s.r.o.
(Adriána Dorková)2018, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i7lgsg// | Ekonomika a management / Podniková ekonomik, specializace Ekonomika cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Složení a využití masa ryb
(Lucie Žilková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//j53vsv// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Jakost, pozitiva a negativa konzumace sladkovodních a mořských ryb
(Jitka Lukášová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fstj7e// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita lipidů našich hospodářsky významných druhů ryb
(Jakub KREJSA)2015, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//3b3m1d// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma