Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bakterie mléčného kvašeníKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Polymerázová řetězová reakce jako nástroj detekce a diferenciace kmenů původce moru včelího plodu (Paenibacillus larvae)
(Veronika Manišová)2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/cfjew/ | Bioanalytická laboratorní diagnostika ve zdravotnictví - Bioanalytik / | Práce na příbuzné téma
Polymerázová řetězová reakce, průběh a její využití v diagnostice genetických poruch
(Jitka Frühbauerová)2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//gtd5ee// | Speciální chemicko-biologické obory / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma
Optimalizace parametrů polymerázové řetězové reakce.
(Magda VOJTOVÁ)2013, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ghslip// | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma
Optimalizace podmínek polymerázové řetězové reakce pro detekci poškození DNA komplexy oxidu osmičelého a diethylpyrokarbonátu.
(Jan SEMER)2010, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//hu7bwj// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma
Použití polymerázové řetězové reakce pro detekci poškození nativní DNA komplexy oxidu osmičelého a diethylpyrokarbonátu.
(Jan SEMER)2012, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//nn5o2e// | Aplikovaná fyzika / Biofyzika | Práce na příbuzné téma
Využití metody PCR pro identifikaci probiotických baktérií v mléčných potravinových výrobcích
(Dominik Klaška)2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//5izkmh// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Identifikace vybraných genů probiotických baktérií mléčného kvašení pomocí PCR
(Marta Dušková)2006, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rw9ur/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma
Analýza přítomonsti probiotických baktérií v mléčných potravinových výrobcích pomocí techniky PCR
(Vladimíra Krempaská)2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//g7x5eb// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Characterization of exopolysaccharides from selected lactic acid bacteria and bifidobacteria
(Anastasiia Maliushevska)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//nq9tyh// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Studium vlastností bakterií mléčného kvašení izolovaných z domácích a divokých prasat pomocí fenotypových a genotypových metod
(Hana Donociková)2023, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/q7c2z/ | Mikrobiologie / | Práce na příbuzné téma