Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Kravské mléko

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Alergie na mléko a snižování rizika jejího vzniku
 (Lucie KONEČNÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4fwyqb// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných parametrů na průběh fermentace modelových systémů pomoci symbiotických kultur
 (Markéta Mikešová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bgb801// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Rodina s celiakem na základní škole
 (Michaela Petriláková)

2017, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/noqmg/ | Specializace v pedagogice / Pedagogické asistentství výchovy ke zdraví pro základní školy | Práce na příbuzné téma

Alergie a intolerance na jednotlivé složky mléka a návrh jejich kompenzace ve výživě člověka
 (Šárka Horáková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//iz9jhv// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Souběžný výskyt laktózové intolerance a intolerance bílkoviny kravského mléka v české populaci
 (Sára Marie NESTÁVALOVÁ)

2023, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//90wa72// | Laboratorní diagnostika / | Práce na příbuzné téma

Výběr potravin a stravování osob s laktózovou intolerancí
 (Veronika Šorsáková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//03q8l6// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Laktózová intolerance a zařazování mléčných výrobků do jídelníčku
 (Nikola KÁCHOVÁ)

2021, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ahzpbu// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Laktózová intolerance a možnost konzumace mléčných výrobků
 (Sára Šubrtová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kbj1bl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

TRENDY V KONZUMACI NÁHRAŽEK MLÉKA ROSTLINNÉHO PŮVODU
 (Jitka Drgová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id//ymky29// | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Nutriční a senzorické hodnocení sójových a dalších rostlinných nápojů jako alternativ mléka
 (Michaela Bartáková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//yrwj70// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)