Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mlékoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Ochranné známky při uvádění výrobku na trh
(Veronika Mittigová)2017, Diplomová práce, Akademie Sting
• https://is.sting.cz/th/qdofr/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Ochranné známky v Evropské unii
(Petra Czibulková)2015, Diplomová práce, ŠKODA AUTO VYSOKÁ ŠKOLA o.p.s. / ŠKODA AUTO a.s.
• http://theses.cz/id//82hby3// | Ekonomika a management / Globální podnikání a právo | Práce na příbuzné téma
Ochranné známky v podnikatelském prostředí
(Adéla Trnková)2022, Bakalářská práce, CEVRO Institut
• https://is.vsci.cz/th/h23pn/ | Právo v obchodních vztazích / | Práce na příbuzné téma
Faces of the European Union Institutions: The Personalization of Politics at the Institutional Level of the European Union
(Lukáš Hamřík)2020, Disertační práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/z5xf5/ | Mezinárodní vztahy a evropská politika / | Práce na příbuzné téma
Tourism Policy in the European Union
(Alex Ploem)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/zq62u/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Serbia’s Struggle on the Path Towards Its Membership in the European Union
(Filip Dragicevic)2021, Bakalářská práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/w4c5p/ | International Relations and European Politics / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a kvalitativní parametry sýrů parmezánového typu
(Sára Karpsteinová)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ajgybm/zaverecna_prace.pdf_/ | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a kvalitativní parametry sýrů parmezánového typu
(Sára Karpsteinová)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ajgybm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Jakostní parametry dlouhozrajících sýrů v průběhu výrobního procesu a zrání sýrů
(Zuzana Leischnerová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7afqe7// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Microbiological parameters of goat´s milk yogurts and sheep´s milk yogurts
(Aneta Náplavová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yoszj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma