Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

postmortální změny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 18 prací)
Postmortální mikrostrukturální změny na kosti: nástroj pro rekonstrukci pohřebního ritu v době bronzové
 (Andrea ŽIŽKOVÁ)

2022, Diplomová práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//fnyuya// | Antropologie / Antropologie populací minulosti | Práce na příbuzné téma

Postmortalní mikrostrukturální změny na kosti: nástroj pro rekonstrukci pohřebního ritu v době bronzové
 (Andrea ŽIŽKOVÁ)

2021, Diplomová práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//qgucvg// | Antropologie / Antropologie populací minulosti | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující průběh postmortální změn v mase
 (Michaela Seilerová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//slfgg2// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

Vliv postmortálních změn na organoleptické charakteristiky masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
 (Kristýna Steiningerová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6ulp6n// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv postmortálních změn u masa býků českého strakatého skotu na parametry kvality masa
 (Kristýna Najmanová)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//zi46up// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Inhibice oxidačních změn chlazeného kachního masa pomocí silic enkapsulovaných do nanočástic.
 (Kateřina Zemanová)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//vti6eo// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Effect of dry and wet ageing on the physical and sensory quality of common eland meat.
 (Glindys Virginia Luciano Martinez)

2021, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hlf2wc// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma

Physical & organoleptic characteristics of novel rabbit meat products
 (Temitope Elizabeth Omogbemi)

2022, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//jksxcp// | Wildlife and Livestock Production, Management and Conservation / | Práce na příbuzné téma

Křehkost
 (Veronika Smíšková)

2018, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/szod4/ | Učitelství pro střední školy / Výtvarná výchova Vizuální tvorba | Práce na příbuzné téma

Křehkost jako aktuální ošetřovatelský problém
 (Jaroslava ŽÁKOVÁ)

2021, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//6ibnxy// | Ošetřovatelství / Všeobecná sestra | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 18 prací)