Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
doplňky stravyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Náhrada pestré stravy a antioxidační vlastnosti
(Lada Jarešová)2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//4cmmfl// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Rostliny obsahující biologicky aktivní látky a jejich využití v doplňcích stravy
(Lucie Jakubcová)2011, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//hz2a83// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita vybraných druhů jedlých hub a nastínění jejich možné aplikace ve vývoji funkčních potravin
(Lucie Kubátová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//sa1kfq// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma