Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Mikrobiální kontaminaceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv různých způsobů zpracování chilli paprik na změny obsahových látek
(Tereza Jirková)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kjva2a// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vliv derivátů kapsaicinu na pálivost chilli papriček
(Sabina Paulišová)2020, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ov931m// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení kapsaicinu a dihydrokapsaicinu v chilli papričkách
(Monika Kohoutová)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6d29hu// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení odrůdového sortimentu chilli paprik z pohledu růstových a kvalitativních parametrů
(Barbora Frišaufová)2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//av50uq// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Produkce a využití chilli pariky
(Barbora Frišaufová)2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ahx869// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Hodnocení pěstitelských vlastností vybraných zástupců chilli paprik v podmínkách Jižní Moravy
(Jana Konečková)2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//b2jgpj// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma