Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mikrobiologická analýza rostlinných náhrad masa
(Klára Dospivová)2024, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/qxz6x/ | Výživa dospělých a dětí / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická analýza dehydratovaných a sterilovaných pokrmů
(Jarmila Šuláková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nbvpbc// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická analýza lyofilizovaných potravin
(Sandra Labudová)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9ri90a// | Technologie a hodnocení potravin / Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie | Práce na příbuzné téma
Současná praxe s provozem kompostovacích toalet v Praze a okolí a mikrobiologická analýza vzniklého kompostu
(Ivo Pardus)2020, Bakalářská práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//692qcs// | Environmentální vědy / Aplikovaná ekologie | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická analýza probiotik pro psy
(Tereza Madžarová)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//htb2gs// | Zootechnika / Kynologie | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření
(Gabriel Slanicay)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8hfrkb// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby čerstvých sýrů v závislosti na použitých surovinách a podmínkách výroby
(Jana Koudelková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o7t4dy// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby ovocných vín s obsahem oxidu uhličitého
(Sára Malečková)2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ot1oq8// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a kvalitativní parametry sýrů parmezánového typu
(Sára Karpsteinová)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ajgybm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby čerstvých nezrajících sýrů
(Růžena Vávrová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1xfrzw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma