Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Mikrobiologická analýza rostlinných náhrad masa
 (Klára Dospivová)

2024, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/qxz6x/ | Výživa dospělých a dětí / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická analýza dehydratovaných a sterilovaných pokrmů
 (Jarmila Šuláková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nbvpbc// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická analýza lyofilizovaných potravin
 (Sandra Labudová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9ri90a// | Technologie a hodnocení potravin / Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická analýza probiotik pro psy
 (Tereza Madžarová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//htb2gs// | Zootechnika / Kynologie | Práce na příbuzné téma

Současná praxe s provozem kompostovacích toalet v Praze a okolí a mikrobiologická analýza vzniklého kompostu
 (Ivo Pardus)

2020, Bakalářská práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//692qcs// | Environmentální vědy / Aplikovaná ekologie | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření
 (Gabriel Slanicay)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8hfrkb// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby čerstvých sýrů v závislosti na použitých surovinách a podmínkách výroby
 (Jana Koudelková)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//o7t4dy// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby ovocných vín s obsahem oxidu uhličitého
 (Sára Malečková)

2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ot1oq8// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a kvalitativní parametry sýrů parmezánového typu
 (Sára Karpsteinová)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ajgybm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby čerstvých nezrajících sýrů
 (Růžena Vávrová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1xfrzw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)