Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

jakost

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Kontrola jakostních parametrů experimentálního masného výrobku za použití vedlejších produktů vzniklých po zpracování vlašských ořechů
 (Michaela Graciasová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//b3ym14// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Kontrola jakostních parametrů experimentálního masného výrobku za použití vedlejších produktů vzniklých po zpracování vlašských ořechů
 (Michaela Graciasová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//b3ym14// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání rozdílné technologie výroby trvanlivého tepelně opracovaného masného výrobku
 (Eliška Knoblochová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//64hpal// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Barva masa a faktory, které ji ovlivňují
 (Tereza Radová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ax797y// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma