Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
drůbežKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
(Polina Zinoveva)2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5iqf8y// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
(Themis Stylianou)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//x3y7z6// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Composition of venison and game meat for its processability to meat products
(Pavlína Pěstová)2013, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědelství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//x3a465// | Zemědělství tropů a subtropů / | Práce na příbuzné téma
The Effect of Oregano Essential Oil on Microbial Load, Drying Kinetics and Sensory Atributes of Dried Meat
(Helga Johana Hernandez Hernandez)2016, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//m0lepv// | Zemědělská specializace / Sustainable Rural Development in TS | Práce na příbuzné téma
Use of tea extracts in the production of meat products
(Aliaksandra Kharoshka)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//yylje3// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Technologické vyhodnocení výroby masného výrobku z masa kuřat krmených přídavkem kmínu kořenného v porovnáním s masným výrobkem s přídavkem kmínu do díla
(Tereza Radová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ud7zh1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma