Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
exotické ovoceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Polyfenoly a antioxidanty u povijnice batátové (Ipomoea batatas)
(Terezie Husarová)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jamzid// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení polyfenolů, flavonoidů a studie antioxidační aktivity u směsí mouk miličky habešské
(Eva Kotásková)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//54ch4w// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv konzervačních metod a doby skladování na obsah vitaminu C v ovocných šťávách
(Gabriela Tomášková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4gswj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití metody HPLC na hodnocení ovocných šťáv
(Kristýna Spurná)2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3yobop// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma