Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

běžné pečivo

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Stanovení základních jakostních charakteristik vybraných vzorků čokolády pomocí senzorické analýzy a fyzikálních metod
 (Andrea Budínová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//438lcc// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Detekce a stanovení složek kančího pachu metodami senzorické analýzy
 (Lucie Marková)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//xaldhw// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Stanovení kvality vodních melounů v závislosti na jejich chemických, fyzikálních a senzorických vlastnostech
 (Lucie Nováková)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//m2sbgd// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Stanovení výživové hodnoty masných výrobků
 (Markéta Piechowiczová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//s73619// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Identifikace plýtvání a návrh možnosti eliminace plýtvání ve firmě Svoboda a Březík pečivo s.r.o.
 (Jan Svoboda)

2022, Bakalářská práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3u21nx// | Průmyslové inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Racionalizace výrobních procesů a eliminace plýtvání ve společnosti Svoboda a Březík - pečivo s.r.o.
 (Jan Svoboda)

2024, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mwh7n9// | Průmyslové inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
 (Radka OSINKOVÁ)

2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//8s38wo// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
 (Adéla HANUŠOVÁ)

2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//l3jrdm// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Řízení pohledávek ve firmě Svoboda a Březík - pečivo s. r. o. z pohledu účetního a daňového
 (Jarmila Eichlerová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qb1nmp// | Hospodářská politika a správa / Účetnictví a daně | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)